Hem/Projekt/Stödgrupper för våldsutsatta kvinnor

Stödgrupper för våldsutsatta kvinnor

Sedan några år tillbaks har RIFFI i samarbete med legitimerade psykologer och psykoterapeuter anordnat stödgrupper för våldsutsatta kvinnor i Stockholmsregionen. Syftet med gruppen är att utrikes födda kvinnor ska få stöd och vägledning genom att samtala om erfarenheter och upplevelser med andra kvinnor som är i liknande situationer.

Gruppen träffas två timmar en gång i veckan. Vi använder svenska, spanska och engelska som arbetsspråk. Deltagandet i stödgruppen är kostnadsfritt, men det finns ett begränsat antal platser.

Är du intresserad av att delta? Datum för tillfällena är inte bestämt än, så håll utkik efter våra nyhetsbrev för mer information!

Kreativa terapier

Vi tror att aktiviteter såsom dans och målning kan hjälpa till att förebygga psykisk ohälsa. Vi kommer därför anordna aktiviteter på vårt kansli i Stockholm där du har möjlighet att få utöva din konstnärliga sida.....

#Mammor emellan

Är du mamma och vill berätta din historia? Känner du en mamma som du vill berätta om? Vi vet alla mammor i alla åldrar har många erfarenheter och mycket att berätta, men deras röster hörs sällan i samhälls...