Zumba-kväll med IFFI Hudiksvall

Inom projektet Friska kvinnor höjdes pulsen på ett 15-tal kvinnor från IFFI Hudiksvall ikväll, den 7 november. Till smittande rytmer satte de fötterna i rörelse, höfterna i rullning och svettades under ett härligt zumba-pass.

Aktiviteten lockade deltagare i alla åldrar och energin och glädjen var snabbt på topp. Alla var överens om att det här var en rolig träning som de gärna gör fler gånger.

Efteråt samlades de för att äta en smakrik, nyttig sallad och diskuterade hur fysisk träning och bra sällskap hjälper dem att hålla sig friska i kroppen och psyke.

  • riffi jul

December Nyheter

december 17th, 2022|

Varmt välkomna till öppet hus vid terminavslutet den 19 december 2022 RIFFI tar julledighet och verksamheten är stängt från den 21 december och är åter igång den 10 januari. RIFFI önskar alla

Internationella kvinnodagen

mars 7th, 2022|

TILLSAMMANS MED KSAN KROKAR VI ARM PÅ INTERNATIONELLA KVINNODAGEN - VAR MED! Öppet Hus på Riffi från Kl. 12.00 - Kl. 17.00. Vi ger oss iväg till KSANs program Kl.18.00 i Humlegården där Vi krokar arm tillsammans med våra medsystrar.

November Nyheter

november 17th, 2021|

RIFFI välkomnar två nya medlemsföreningar Hand i Hand Kulturföreningen i Malmö samt Palestinska Kvinnoföreningen i Helsingborg.

Information about the COVID-19 vaccine

juni 15th, 2021|

Important information regarding the COVID-19 vaccine Viktig information om vaccineringen mot COVID-19! I samarbete med KAPI har RIFFI fått tillgång till viktigt information om vaccineringen mot COVID-19. Tryck på länkarna nedan

Istanbulkonventionen fyller 10 år!

maj 11th, 2021|

Det europeiska avtalet mot mäns våld mot kvinnor fyller tio år! Den 11 maj 2011 undertecknades Istanbulkonventionen, även känd som Europarådets konvention om förebyggande och bekämpning av våld mot kvinnor och av våld