Hem/Nyheter/Sista anmälningsdag!

Digital konferens: Jämställd hälsa

Idag är det sista dagen för anmälan till vår konferens om jämställd hälsa, som hålls den 2 februari kl. 13.00 – 16.00.

Missa inte att anmäla dig till konferensen! Deltagande är helt kostnadsfritt och anmälan sker här.

Medverkande

Charlotte Signahl

Moderator från Inclusion Academy

Solvig Ekblad

Solvig kommer medverka som talare. Hon är professor i mångkulturell hälso- och sjukvårdsforskning vid Karolinska Institutet och har lång erfarenhet inom området migration, socialmedicin och global psykisk hälsa. Hon är också legitimerad psykolog vid Akademiskt primärvårdscentrum.

Povi Foly Lawson

Povi är verksamhetsansvarig för Noaks Ark Mosaik i Malmö och en av årets pristagare av 10/10 Awards.

Bodil Frey

Bodil är verksamhetsledare i föreningen Tidigt Föräldrastöd. Hon har tidigare arbetat som doula (förlossningsstödperson) och med profylaxkurser.

2008 startade hon verksamheten Doula och Kulturtolk i Göteborg, för att ge stöd till kvinnor som inte talar svenska, genom doulor med samma modersmål. Den idén har spridit sig till flera andra regioner i Sverige. Tidigt Föräldrastöd arbetar nu med fokus på stöd till familjer i nordöstra Göteborg. Genom kulturtolkarna ökar föräldrarnas tillgång till samhällets tjänster.

Olga Persson

Olga är ordförande för riksförbundet Unizon. Unizon samlar över 130 kvinnojourer, tjejjourer och ungdomsjourer som stöttar, skyddar, förebygger och påverkar för ett jämställt samhälle fritt från våld.2019 hade Unizons jourer över 121 000 stödkontakter.
Besök gärna deras hemsida!

Program

RIFFIs nya styrelse

Den 15.Maj.2021 fick RIFFI en ny ordförande. Två nya ledamöter valdes även in i RIFFIs styrelse den 12.Juni 2021. RIFFI välkomnar Kathrine Eriksson Ledamot och Lara Jumah Ledamot som styrelsemedlemmar. Här nedan presenteras RIFFIs nya Styrelse:

Deltagare till enkät sökes!

Deltagare till enkät sökes! Nätverket Civilsamhälle för öppenhet och Inkludering har skapat en enkät vars syfte är att stärka civilsamhällets arbete mot rasism. Deltagande i enkätstudien bidrar till ökad förståelse för hur rasismen tar

Nyhetsbrev april 2021

Nyhetsbrev april 2021 April är äntligen här och vi väntar med spänning på att det varma vår-vädet också ska dyka upp! Under mars månad var vi på RIFFI upptagna med att