Hem/Nyheter/RIFFI höstkonferens och ordförandemöte

RIFFI höstkonferens och ordförandemöte

Idag anordnade vi en höstkonferens och ett ordförandemöte via Zoom. Vår ordförande Irene Opira hälsade oss alla välkomna innan föreläsaren och coachen Alicia Espinosa tog över och höll i en föreläsning om värderingar, strategier och mål. Efter vår lunchpaus fortsatte hon med att ge oss tips på hur vi kan hantera olika utmaningar som vi stöter på i livet.

Alicia har en egen hemsida och även en Facebookgrupp om ni vill vill komma i kontakt med henne eller kika på vad hon arbetar med!

Efter en liten paus tog den legitimerade psykologen, beteendevetaranalytikern och STP-psykologen i neuropsykologi Lena Gyllenman över och höll en föreläsning om stress och hur vi kan hantera den. Hon tipsade om hemsidan tidattleva.se där det går att hitta arbetsblad och ljudövningar som hjälper en slappna av och fly sin stressiga vardag för en stund.

Stort tack till Alicia och Lena som tog sig tid att sprida kunskap och inspirera oss! Och stort tack till alla som deltog på konferensen, det var roligt att få återse er, om än genom Zoom!

Deltagare till enkät sökes!

Deltagare till enkät sökes! Nätverket Civilsamhälle för öppenhet och Inkludering har skapat en enkät vars syfte är att stärka civilsamhällets arbete mot rasism. Deltagande i enkätstudien bidrar till ökad förståelse för hur rasismen tar