Kvinnoföreningen VICTORY

VICTORY’s kvinnoförening startades i januari 2019. Vi är ett gäng kvinnor som brinner för att skapa glädje, frihet och kärlek. Vi jobbar med barn, kvinnor och med äldreomsorg. Just nu är vi 35 medlemmar. Vi som är mest aktiva och håller i denna förening är vår ordförande Marica PavlovAna Garic, som är vår sekreterare och vår kassör Marica Vidovic. Vårt mål med föreningen är att engagera så många kvinnor som möjligt. Vi strävar mot att skapa en trygghet och glädje när vi träffas och umgås. Vi har en egen lokal där våra träffar och de flesta aktiviteterna sker. Vi lagar mat och har det trevligt tillsammans.  Ingen kvinna ska känna sig ensam och må dåligt.  Många av kvinnorna i föreningen kommer från forna Jugoslavien och har varit med i kriget, just därför vet vi vad det betyder när man är ensam och behöver ha någon att prata med.

Vi vill poängtera är att ALLA kvinnor är välkomna till oss oavsett bakgrund, kultur eller religion. Desto fler, desto bättre.

Eftersom vi inte har någon inkomst, sponsring eller någon slags ekonomisk hjälp betalar vi allt själva genom ett medlemskap varje månad som kostar 100 kr. Gruppen växer och vi har planerade aktiviteter fram till jul, men för att vi ska kunna genomföra dem behöver vi hjälp med finansiering.

Om ni vill stötta oss kan vi nås via email: maarica@live.com.