Hem/Nyheter/Digital konferens om jämställd hälsa: Bodil Frey

Medverkande i konferensen om jämställd hälsa: Bodil Frey

Konferensen om jämställd hälsa börjar närma sig! Vi kommer inför konferensen presentera våra medverkande talare här på vår hemsida och sociala medier, så se till att kika in våra kanaler varje dag.

Idag vill vi presentera Bodil Frey som kommer medverka som föreläsare och paneldeltagare under konferensen. Bodil är verksamhetsledare i föreningen Tidigt Föräldrastöd. Hon har tidigare arbetat som doula (förlossningsstödperson) och med profylaxkurser.

2008 startade hon verksamheten Doula och Kulturtolk i Göteborg, för att ge stöd till kvinnor som inte talar svenska, genom doulor med samma modersmål. Den idén har spridit sig till flera andra regioner i Sverige. Tidigt Föräldrastöd arbetar nu med fokus på stöd till familjer i nordöstra Göteborg. Genom att kulturtolkarna ökar föräldrarnas tillgång till samhällets tjänster.
.
Missa inte att anmäla dig till konferensen som hålls den 2 februari! Deltagande är helt kostnadsfritt och anmälan sker här. Senaste dag för anmälan är den 26 januari.

RIFFIs nya styrelse

Den 15.Maj.2021 fick RIFFI en ny ordförande. Två nya ledamöter valdes även in i RIFFIs styrelse den 12.Juni 2021. RIFFI välkomnar Kathrine Eriksson Ledamot och Lara Jumah Ledamot som styrelsemedlemmar. Här nedan presenteras RIFFIs nya Styrelse:

Deltagare till enkät sökes!

Deltagare till enkät sökes! Nätverket Civilsamhälle för öppenhet och Inkludering har skapat en enkät vars syfte är att stärka civilsamhällets arbete mot rasism. Deltagande i enkätstudien bidrar till ökad förståelse för hur rasismen tar

Nyhetsbrev april 2021

Nyhetsbrev april 2021 April är äntligen här och vi väntar med spänning på att det varma vår-vädet också ska dyka upp! Under mars månad var vi på RIFFI upptagna med att