Hem/Nyheter/Digital konferens om jämställd hälsa: Bodil Frey

Medverkande i konferensen om jämställd hälsa: Bodil Frey

Konferensen om jämställd hälsa börjar närma sig! Vi kommer inför konferensen presentera våra medverkande talare här på vår hemsida och sociala medier, så se till att kika in våra kanaler varje dag.

Idag vill vi presentera Bodil Frey som kommer medverka som föreläsare och paneldeltagare under konferensen. Bodil är verksamhetsledare i föreningen Tidigt Föräldrastöd. Hon har tidigare arbetat som doula (förlossningsstödperson) och med profylaxkurser.

2008 startade hon verksamheten Doula och Kulturtolk i Göteborg, för att ge stöd till kvinnor som inte talar svenska, genom doulor med samma modersmål. Den idén har spridit sig till flera andra regioner i Sverige. Tidigt Föräldrastöd arbetar nu med fokus på stöd till familjer i nordöstra Göteborg. Genom att kulturtolkarna ökar föräldrarnas tillgång till samhällets tjänster.
.
Missa inte att anmäla dig till konferensen som hålls den 2 februari! Deltagande är helt kostnadsfritt och anmälan sker här. Senaste dag för anmälan är den 26 januari.

Sista anmälningsdag!

Digital konferens: Jämställd hälsa Idag är det sista dagen för anmälan till vår konferens om jämställd hälsa, som hålls den 2 februari kl. 13.00 - 16.00. Missa inte att anmäla dig

Load More Posts